Over Ons

Over Somnium Massage

Esther Bijl en Maureen Vaalburg, twee enthousiaste meiden die eind 2016 samen de opleiding tot sportmassage afgerond hebben. Creëerden samen het idee om hun kennis, enthousiasme en passie te bundelen en zo een Massage praktijk te kunnen openen. Zo zijn de ideeën en eerste opzet betreft Somnium Massage praktijk tot stand gekomen. 

“wie zijn dromen waarmaakt, leidt het goede leven”

 

Mijn naam is Maureen Vaalburg.

Ik ben getrouwd met Daniël Vaalburg en heb twee kinderen Quint & Jayden. Door mijn eigen interesse in verschillende sporten, en dat ik zelf heb mogen ervaren hoe massage bijdraagt aan je gezondheid en welbevinden. Is het een wens van mij geworden dat iedereen de positieve effecten van een massage kan ervaren. Om mij nog verder te kunnen verdiepen en mijn kennis te vergroten heb ik na veel enthousiasme van het behalen van mijn ACE erkende diploma van de opleiding sportmassage nog meerdere opleidingen/cursussen gevolgd zoals: De opleidingen ontspanningsmassage, triggerpoint therapie, cupping massage, medical taping, Faciatherapie, stoelmassage, hotstonemassage, Dorn methode en dry needling. De opleidingen heb ik gevolgd bij ATS en Myos. Die zijn aangesloten bij ACE en NGS Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS, lid van de European Association of Sportsmassage) . Tevens ben ik 3 jaar werkzaam geweest als sportmasseur/verzorgster bij de voetbal van de selectie SEW1 te Nibbixwoud en heb dit met enorm veel plezier gedaan. Na deze drie jaar was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging, en ben mijn werkzaamheden gaan voortzetten bij VVS’46 te Spanbroek.  Het is inmiddels een passie geworden om de nodige ontspanning te bieden en om klachten te kunnen verhelpen.
  

Ik ben Esther Bijl

Woonachtig in Nibbixwoud. Ik ben getrouwd met Marco Bijl en heb 2 fantastische kinderen Tess en Mick.In 2016 heb ik de opleiding sportmasseur afgerond. Tijdens mijn opleiding begon mijn interesse om mensen die met lichamelijke klachten rondlopen te helpen door middel van massage. Daarom ben ik door gaan leren en heb inmiddels de triggerpointmassage, medical taping, cupping en ontspanningsmassage afgerond. In Maureen heb ik echt een maatje gevonden om samen een praktijk te gaan beginnen. Ik ben sportmasseur/ verzorgster van westfriesland SEW dames 1 en ga mee met de uitwedstrijden. Daar leer ik veel van. Samen met Maureen wil ik onze droom verwezenlijken om samen een praktijk te runnen. Hoe mooi is het om mensen te mogen helpen die soms al langdurig met klachten rondlopen. Dit is echt mijn passie geworden.